Idworx

We waren al een tijd op zoek naar vakantiefietsen die bij ons passen. Bij Idworx hebben we dit gevonden. Wij denken met dit merk het beste vakantie-forenzen fietsmerk in huis te hebben. Waar ieder ander merk al snel denkt het beste onderdeel ingekocht te hebben, zorgt Idworx ervoor dat zij dat product verbeteren of herontwerpen. Ook merken zoals Koga Miyata en Santos zien de innovaties van Idworx en gebruiken regelmatig deze onderdelen en ideeën. Om economische of commerciële redenen zullen deze merken nooit alle ideeën over nemen. Idworx laat zich hier niet door remmen en zorgt gewoon voor een fiets zonder compromissen.
Om de toekomstige Idworx-rijder voor bijvoorbeeld stads-forenzengebruik een fiets te kunnen bieden die meer bij het gebruik past, heeft Idworx vrijwel alle modellen in een “Urban specificatie” en een “Travel specificatie”. Hierbij heeft bijvoorbeeld een “Travel spec” Easyrohler wel een voordrager en een “Urban spec” niet (dit is niet het enige verschil).

Toont alle 10 resultaten

Idworx in detail

Regelmatig krijg ik (Michel) de vraag van mensen in de winkel: “Waarom zou ik een Idworx fiets kopen en geen Koga of Santos.” Dan moet ik altijd hard nadenken… niet omdat ik het niet weet, maar omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Het verschil zit ‘m in zo veel details dat de meeste mensen zoveel informatie niet in 1 keer kunnen verwerken. Daarom heb ik een pagina gemaakt met de “belangrijkste details” onder elkaar.

Meer info

Toont alle 10 resultaten