Black edition

1.155,001.530,00

Black edition wordt door het grote succes van deze special edition, 1 keer per jaar geproduceerd. Het is hierdoor wel verstandig om bij ons te informeren welke kleuren en uitvoeringen wij hebben staan. We kunnen ze immers niet altijd bestellen. Een Black edition blijft daardoor wel exclusief. Door alle stappen hier onder te volgen stelt u eenvoudig een Brompton naar wens samen. 90% van de Brompton fietsen worden met een H-type stuur uitgevoerd maar voor mensen die graag sportiever rijden/zitten zijn er nog 3 mogelijkheden. Meer hulp bij uw keuzes vind u onder het keuze veld.

Wissen

Hoofdframe kleur *

Verlichting

Banden

Zadelpen

Zadel

Vering

Brompton fiets accessoires

SKU: 8b4e9e3a4e9f Categorieën: , ,

Beschrijving

1 en 2 versnellingen

2versnellingen

Om gewicht te besparen heeft brompton deze optie ontwikkeld. Er is namelijk bijna 1 kilo te winnen met deze optie. Bij de 2 versnellings versie heeft u de eerste versnelling om weg te rijden en de 2e versnelling gebruikt u als u op snelheid bent gekomen. Bij de 1 versnellings versie vervalt die eerste versnelling. De 2-speed versie is qua werking te vergelijken met een derailleurversnelling.

Hoewel Brompton deze versnellingen heel goed heeft gekozen, kunt u het verzet altijd nog aanpassen door de tandwielen voor of achter aan te passen. Standaard hebben deze opties een 54 tands voortandwiel. Zie de tabel onderaan voor de verhoudingen.

3 versnellingen

3versnellingen

Hierbij wordt de Sturmey-archer BSR 3-speed naaf gebruikt. BSR staat hierbij voor “Brompton Short Range”. Een naaf die te vergelijken is met de Sturmey archer 3-speed naaf die die al in 1902 gemaakt werdt. De eerste versnelling is om weg te rijden en de 2e of 3e als u op snelheid bent.

Hoewel Brompton deze versnellingen heel goed heeft gekozen, kunt u het verzet altijd nog aanpassen door de tandwielen voor of achter aan te passen. Standaard heeft deze optie een 50 tands voortandwiel. Zie de tabel onderaan voor de verhoudingen.

6 versnellingen

6versnellingen

Bij deze optie wordt gebruik gemaakt van de Sturmey archer BWR 3-speed naaf. BWR staat hier voor “Brompton Wide Range”. Dit wil zeggen dat hij grote stappen heeft. Hij heeft dus een groter bereik waardoor hij beter in de heuvels te gebruiken is. Om nu met dat bereik toch kleinere stapjes te creëren hebben ze dit gecombineerd met het 2 versnellings-systeem. Dit creëerd een stap tussen iedere versnelling uit de naaf.

Hoewel Brompton deze versnellingen heel goed heeft gekozen, kunt u het verzet altijd nog aanpassen door de tandwielen voor of achter aan te passen. Standaard heeft deze optie een 50 tands voortandwiel. Zie de tabel onderaan voor de verhoudingen.

Extra informatie

Stuur (hoogte)

Versnellingen

6 versnellingen, 3 versnellingen, 2 versnellingen, 1 versnelling

Spatborden-drager

R-versie (spatborden/drager), L-versie (alleen spatborden), E-versie (Geen spatborden)