Ryme vouwfietsen


Deze Ryme vouwfietsen worden in Portugal geproduceerd en zijn van de zelfde kwaliteit als Dahon. De Ryme City en Black zijn voorzien van Schwalbe banden en al onze modellen worden inclusief vaste SKS spatborden geleverd. Uniek aan ons aanbod is dat de prijzen nu zó scherp zijn dat Dahon of Tern daar niet tegenop kunnen! Zolang de voorraad strek.

Toont alle 2 resultaten

Ryme street

De eenvoudigste uit de serie maar voor de een tourtocht op vakantie een goede fiets. Door de derailleurversnelling rijdt hij licht. Ook deze Ryme heeft een verstelbare stuurkolom zodat U niet ver voorover hoeft te zitten. Alle modellen worden bij ons met spatborden geleverd.

Ryme City

Deze Ryme heeft een Shimano Nexus 7 naafversnelling waardoor de aandrijving robuust is. De soepele Schwalbe Marathon racer banden laten de fiets soepel rollen. Ook dit model is uitgevoerd met een verstelbare stuurkolom en spatborden.

Ryme Black

Nooit in de geschiedenis hebben we een vouwfiets in de collectie gehad die zo mooi was afgemonteerd voor zo’n lage prijs! Shimano Alfine naafversnelling, hydraulische schijfremmen en Shwalbe Big Apple banden. Een vergelijkbare Dahon of Tern heeft eerder een prijs rond de €1200,-. Nu is deze fiets bij ons €699,- OP=OP

Toont alle 2 resultaten