Het Kemper Fietsen Team

john-silo

John, monteur + verkoop

We zien hem nog binnenkomen met z’n korte broek en smeer op zijn handen. Nu 45 jaar verder uitgegroeid tot een van de de beste, dan wel de beste fietsenmaker die ons land kent.

John

chiel-silo

Michiel, monteur + verkoop

Naast een uitbundig leven door de week, staat hij elke zaterdag fris en fruitig te poppelen om fietsen te maken.

laslo-silo

Lazlo, verkoop

De jongste aanwinst van het Kemperteam! Lazlo is een zeer gedreven, enthousiaste en professionele werknemer. Op zijn 15e begonnen als zaterdag hulp en nu uitgegroeid tot leidinggevende in de werkplaats.

niels-silo

Niels, monteur + verkoop

In 1996 als zaterdag hulp bij Jan Kemper in de Piet Heinstaat begonnen, inmiddels 20 jaar later nog steeds elke zaterdag vol passie het werk!

angela-silo

Angela (1984), verkoop

Pas een paar jaar in de fietsen branche, maar toch al behoorlijk wat kennis. Angela zorgt voor extra structuur in onze dagelijkse bezigheden. Ze is nu al niet te missen!

Lees hier het hele verhaal

maarten-silo

Maarten,monteur + verkoop

Hij houdt de sfeer er wel in! Een echte grappenmaker op z’n tijd. Buiten deze goede eigenschap, werkt hij erg precies en wil iedere klant op de meest sympathieke manier helpen.

Lees hier het hele verhaal

mike-silo

Mike, monteur

Een monteur met veel technisch inzicht! Klagen doet hij nooit en is iedere dag trouw op zijn werk.

Lees hier het hele verhaal

michel-silo

Michel, monteur + verkoop

Nog geen band kon hij plakken… Maar Michel is een snelle leerling met veel doorzettings vermogen! Nu 8 jaar later de trotse eigenaar van Kemperfietsen!
Zo zie je maar…

Lees hier het hele verhaal