STADSFIETSEN

Stadsfietsen

Gezien wij overal aangeschreven staan als vouwfietsspecialist, is het voor veel mensen niet vanzelfsprekend dat wij ook stadsfietsen hebben. Wij zijn dealer van veel verschillende merken zoals:

Van al deze merken staan er fietsen in de showroom. De fietsen die wij niet hebben staan, kunnen besteld worden. Het is bij de zoektocht naar een stadsfiets dus zeker de moeite waard eens bij ons in de winkel langs te komen.

Trends

De trend van dit moment is toch wel de retro of urban fiets. Daarom hebben wij op dit gebied nu een aantal leuke modellen staan. Een nieuw merk die het erg goed doet op dit gebied is Cortina. Vorige zomer een hit met de Cortina Transport en dit jaar met de nieuwe Cortina Urban.

Ook de Giant Triple X is een fiets die nog steeds in dit rijtje meedoet. De “nog” dikkere banden van deze fiets laten hem enorm licht rollen en geven hem veel comfort. De Giant Triple X is ook nog eens de lichtste van deze fietsen. Deze en nog een aantal andere retro/urban modellen hebben wij in de winkel staan om te aanschouwen.

Behalve de Urban fietsen hebben wij ook stadsfietsen en tourfietsen van Giant, Batavus, Azor, Cortina, Dutch-id en Pointer.