ORI VOUWFIETS

Natuurlijk moet het gebruik van een vouwfiets geen kunst zijn

De ORI vouwfiets is een duurzame, lichte vouwfiets met hoogwaardige vouwcomponenten. Vouwbaar in 15 seconde! De Ori vouwfiets is ontworpen in Engeland en wordt geproduceerd in Taiwan.

Ori

Omdat het frame van de Ori vouwfiets zelf niet scharniert, kon er gekozen worden voor een frame gemaakt van aluminium. Dit heeft als voordeel dat het frame licht gewicht is en niet roest, tegelijkertijd behoud het frame wel zijn stijfheid. Deze stijve constructie zorgt voor stabiele en comfortabele rijeigenschappen. De scharnieren, vouwmechanismen en zelfsluitende koppelingen zijn speciaal voor de Ori ontworpen en door het merk gepatenteerd. Al deze onderdelen worden gemaakt om jaren lang perfect te blijven functioneren.

Een Ori is een van de weinige vouwfietsen geschikt om elke dag in en uit te vouwen. Dit komt onder andere omdat alle scharnierpunten op zichzelf gelagerd zijn en dus weinig slijtage ondervinden van het vouwen. Na wat oefening is het mogelijk een Ori vouwfiets binnen 15 seconden te vouwen. Met de vouwfiets worden zelfs vouw wedstrijden gehouden hier zijn op het internet veel filmpjes van te vinden. (Bekijk). Bij Ori wordt gebruik gemaakt van verschillende versnellingssystemen. Zo kan er gekozen worden voor het model M9 met een Tiagra 9-speed derailleur deze heeft weinig energie verlies en is geschikt voor de sportieve rijder. Voor wie 9 versnellingen niet genoeg vindt is er de M20 met 2 keer 10 versnellingen. Een sportieve fiets met voldoende bereik voor het meer bergachtige terrein.

ORI MODELLEN

ori-mi8

Ori MI8

  • Nexus 8 naafversnelling
  • Met spatborden en Bagagedrager
  • Gewicht ongeveer 12,5 kg

Prijs vanaf €899,-

ori-m9

Ori M9

  • 9 versnellingen shimano
  • Met spatborden en Bagagedrager
  • Gewicht ongeveer 11,4 kg

Prijs vanaf €899,-