Brompton zadels en zadelpennen

Zadels en zadelpennen

bijna ieder zadel past op een brompton maar er zijn er een aantal die er het best bij passen. Er zijn ook verschillende zadelpennen verkrijgbaar voor verschillende beenlengten.

Brompton standaard zadel

Dit zadel zit standaard op iedere brompton. hij heeft een ingebouwde handgreep en de vorm van het zadel maakt hem erg comfortabel. Comfortabeler dan de meeste mensen op het eerste gezicht denken.

Brompton zadel breed

Dit zadel is 2,5cm breder dan het standaard Brompton zadel. verder heeft hij de zelfde afwerking.

Brooks B17 heren zadel

Een zadel dat gemaakt lijkt te zijn voor de Brompton. Het past perfect bij de Brompton stijl en omdat een Brooks zadel naar uw lichaam vormt bij het inrijden, is hij erg comfortabel.

Brooks B17 Dames zadel

Een zadel dat gemaakt lijkt te zijn voor de Brompton. Het past perfect bij de Brompton stijl en omdat een Brooks zadel naar uw lichaam vormt bij het inrijden, is hij erg comfortabel. Maar dan de dames variant.

Standaard zadelpen

De standaard zadelpen is geschikt voor mensen met een binnenbeenlengte die kleiner is dan 83 cm.

6cm langere zadelpen

De 6cm langere zadelpen is geschikt voor mensen met een binnenbeenlengte die kleiner is dan 89 cm. De zadelpen lan niet meer volledig in het frame zakken met deze optie.

Telescopische zadelpen

Deze zadelpen is door zijn telescopische deel maar liefst tot 20 cm langer dan de normale. Geschikt voor een binnenbeenlengte die groter is dan 83 cm. Bij aankoop van een Brompton rekenen we meerprijs voor deze optie.

De waardering van www.kemperfietsen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 360 reviews.