Werkplaats

Een professionele werkplaats

Kemper Fietsen is meer dan een winkel die fietsen verkoopt. U kunt bij ons ook terecht voor werkzaamheden aan uw fiets. Onderhoud, reparaties, een servicebeurt (dit is een controle beurt na aanschaf van de fiets) of het monteren van accessoires op uw fiets, het is allemaal mogelijk bij ons. De monteurs staan voor uw klaar om eerst de werkzaamheden te bespreken en een indicatie te geven van de kosten. Door het noteren van uw telefoonnummer kunnen wij nog met u overleggen, mochten wij bijvoorbeeld aanlopen tegen onvoorziene mankementen.
Voor u en voor ons is het handig als u van tevoren een afspraak maakt voor de reparatie. In dat geval kunt u de fiets op de afgesproken dag ’s ochtends brengen, en is de fiets dezelfde dag weer klaar. Een afspraak voor een reparatie kunt u maken door bij ons langs te komen met de fiets, of door ons even op te bellen.
De werkplaats is geopend voor reparaties op dinsdag t/m vrijdag. Op de drukke zaterdag is de werkplaats alleen beschikbaar voor het gereed maken van nieuwe fietsen die net verkocht zijn.
Uiteraard gaan de monteurs netjes om met uw fiets en zorgen zij voor een snelle en vakkundige reparatie.
In de drukke zomerperiode zullen fietsen die bij ons gekocht zijn voorrang krijgen als er onderhoud of herstel aan uw fiets dient te gebeuren.

De waardering van www.kemperfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 673 reviews.