Gocycle E-bike

Ontdek de Gocycle G4: De Toekomst van Elektrische Fietsen

De Gocycle G4, dé elektrische fiets van de toekomst. Bij ons staat innovatieve technologie, elegant design en ongekende prestaties centraal. Of u nu woon-werkverkeer wil doen, de stad wil verkennen of gewoon wil genieten van een rit, de Gocycle G4 biedt de ultieme fietservaring.

 

Enig resultaat

  • Gocycle G4

    3.799,00
    Op voorraad
    Opties selecteren

Stijlvol Ontwerp

Het stijlvolle en gestroomlijnde frame van de G4 is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Dankzij het gepatenteerde PitstopWheels®-systeem zijn banden eenvoudig te vervangen, terwijl het handige vouwsysteem opslag en transport vereenvoudigt.

Krachtige Elektrische Ondersteuning

De G4 beschikt over een krachtige motor die is geïntegreerd in het voorwiel. Hiermee geniet u van een soepele, geruisloze en moeiteloze rit. Er zijn verschillende rij-modi beschikbaar, zodat uw klanten de ondersteuning naar hun wensen kunnen aanpassen.

Lange Batterijduur

Met een indrukwekkend bereik van maximaal 70 op één lading biedt de G4 de vrijheid om de stad te verkennen zonder zorgen over de batterij. Voor het opladen van de accu kunt u deze in de fiets laten zitten of eenvoudig uit het frame verwijderen.

Slim en Verbonden

Dankzij de GocycleConnect® app blijven u altijd verbonden. U kunt batterijniveaus controleren, ritten volgen en instellingen aanpassen via uw smartphone.

Enig resultaat