Levering en garantie

Levering en garantie

Veel van de fietsen die wij leveren, kunnen direct uit ons magazijn gehaald worden. Onze verkopers streven er naar u een fiets te verkopen welke niet alleen voldoet aan al uw eisen en wensen, maar die ook goed past bij uw lichaamsgeometrie. Dit betekent onder andere dat u altijd het pand verlaat met een fiets die de juiste framemaat heeft. Van de meeste modellen hebben wij verschillende framematen op voorraad maar in sommige gevallen zal de fiets door ons besteld moeten worden.

De levertijden van fietsen lopen sterk uiteen, afhankelijk van merk en leverancier. Voor het plaatsen van uw bestelling kan de verkoper u hier meer duidelijkheid in verschaffen. Natuurlijk zijn de levertijden ook afhankelijk van het seizoen, aangezien de meeste mensen in de zomer een nieuwe fiets aanschaffen.

Een nieuwe fiets brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u bij klachten of garantiepunten altijd bij Kemper Fietsen terecht.

Ook garantievoorwaarde kunnen per merk verschillen. Wij infomeren u hier graag over bij het aanschaffen van een fiets. Voor veel fietsen geldt dat u 5 jaar garantie krijgt op voorvork en frame, en 2 jaar op alle draaiende delen. Op de gehele fiets krijgt u 1 jaar garantie. Voor mountainbikes gelden vaak aparte garantievoorwaarden. Deze zijn terug te vinden in de gebruikers handleiding.
Wat niet verschilt per fiets, is de service die wij u bieden: Het gehele eerste jaar na aanschaf van uw nieuwe fiets kunt u bij ons terecht voor gratis service. Onder deze service verstaan wij de afstelwerkzaamheden en kleine onderhoudswerkzaamheden, zoals banden pompen, ketting smeren, spaken spannen en de versnelling stellen.
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat klachten snel worden verholpen. Merkt u iets op aan uw fiets dat anders is dan voorheen? Hoort u een raar geluidje of schakelt de fiets niet naar behoren? Twijfel dan niet en kom even bij ons langs. In onze werkplaats staan vakbekwame mensen voor u klaar om u van dienst te zijn. In veel gevallen is het namelijk belangrijk om niet met klachten te blijven rijden omdat dit voor meer schade kan zorgen.

Garantie aanmelden

Bij garantie kunt U contact met ons opnemen per E-mail of per telefoon. Als u het defect kunt fotograferen is het erg praktisch als u een foto naar ons mailt. Bij garantie zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing. Zeer veel onderdelen hebben een garantie van 1 jaar tenzij de fabrikant op hun website of gebruiksaanwijzing anders aangeeft. Slijtagedelen (zoals: Lagers, ketting, tandwielen, remblokken en sommige scharnierdelen) zijn meestal uitgesloten van garantie tenzij het gaat om fabricagefouten. Natuurlijk kunt u ook eerst telefonisch overleg plegen. Ook als u een defect onderdeel naar ons verstuurd met brief en factuur, handelen wij de aanvraag zo spoedig mogelijk af.

 

U kunt dit dan versturen naar:

Kemper Fietsen BV

Waldeck Pyrmontkade 454

2518KG Den Haag

De waardering van www.kemperfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 635 reviews.