Verzekering

Fietsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Natuurlijk kunt u bij Kemper Fietsen uw fiets verzekeren. Dit doen wij bij de verzekeringsmaatschappijen ANWB en ENRA. De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten voor verschillende vaste perioden of u kunt kiezen voor een doorlopende variant. Een verzekering voor een vooraf vastgestelde periode is in verhouding vaak goedkoper dan een doorlopende verzekering, maar de doorlopende verzekering is ieder moment op te zeggen. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal).

Voor E-bikes bieden de ANWB en de ENRA een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech.

Belangrijk om te onthouden: Uw fiets is alleen verzekerd tegen diefstal, als deze op slot staat! Om te bewijzen dat uw fiets op slot stond, dient u BEIDE originele sleutels te kunnen tonen. Het is dus van belang dat u uw sleutels goed bewaart. Als u een sleutel kwijt raakt of bij laat maken, meld dat dan even bij ons in de winkel. Zo blijft u goed verzekerd tegen diefstal.

De waardering van www.kemperfietsen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 673 reviews.